top of page

Processen: van last tot lust

Wat komt aanbod in de training

Een goedwerkend MIC-proces, een proces declaratie of facturatie: de zorg kan niet zonder processen. Een stabiele basis van procesbeschrijvingen en documentatie in jouw organisatie leidt tot betere kwaliteit en draagt bij aan het verwachtingsmanagement. Maar, waar start je? En hoe pak je zo’n procesbeschrijving aan? In deze online training werken we aan jouw bewustwording en gaan we in op het belang van processen, het ontwerpen, beschrijven en natuurlijk borgen van processen. Dit doen we aan de hand van veel voorbeelden, ervaringsverhalen en casussen. Je krijgt tips, adviezen én praktische to-do’s. 

Nicole Koehorst

Cursusrefentie 

ENK-EvR-pvltl

Voor wie

Kwaliteitsfunctionarissen /teamleider kwaliteit/bedrijfsbureau/zorgadministratie

Wanneer

Goed om te weten

Maximaal 8 deelnemers
De training vraagt om voorbereiding van de deelnemers: het insturen van een casus.

Waar 

Tip

Online training (2,5 uur)

Wil je aan de slag met een specifiek proces binnen jouw organisatie? Plan dan een 1-op-1 met Evy, Nicole of de andere leden van E-nsemble.

Schrijf je in voor de training 

Processen: van last tot lust

Vul je gegevens in

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging per e-mail van de docent

Uw aanvraag is niet vertuurd!
Controleer de rood omlijnde vakken!

Na inschrijving ontvang je van jouw docent een bevestigingsmail met daarin alle informatie over de training. Ook de factuur ontvang je via de docent. Je inschrijving is definitief na het betalen van de factuur. Heb je vragen? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de docent van de door jou gekozen training.

bottom of page